2013-03-04 12:11:55

Umjetničko dekoriranje voća i povrća

U srijedu 27. veljače, u opatijskoj Ugostiteljskoj školi, 17 nastavnika iz srednjih škola TUŠ Antona Štifanića i UŠ Opatija, sudjelovalo je na  radionici „Umjetničko dekoriranje voća i povrća“.

Radionica je održana pod vodstvom vrhunskog chefa Saše Bešlića, šefa kuhinje u Grand hotelu Adriatic i člana mnogobrojnih kulinarskih asocijacija. Ova radionica jedna je u nizu mnogobrojnih edukacija namijenjenih modernizaciji znanja nastavnika strukovnih škola u turizmu, koje se financiraju iz sredstava projekta „Sutra radim-Praksom do uspjeha“. Podsjetimo, nositelju projekta „Sutra radim-praksom do uspjeha“, TUŠ Antona Štifanića i partnerima dodijeljena su sredstva iz programa IPA IV u iznosu od 173.000 €, s ciljem premošćivanja jaza između potreba poslodavaca u turizmu i kompetencija budućih zaposlenika, kroz modernizaciju školskih kurikuluma.

mr.sc. Ana Černjul,

viši savjetnik za EU fondove


Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč