preskoči na sadržaj

Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč

vijesti

NOVO-prijevoz učenika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Jasna Legović, 6. 11. 2020. 12:16

Obavještavamo učenike i njihove roditelje da  smo dobili od Upravnog odjela za obrazovanje, sport i teh. kulturu IŽ obavijest o mogućnosti koju je prijevoznik Autotrans-Arriva d.o.o. ponudio „kao novi proizvod“  - cijenu mjesečne  karte- srednjoškolac Model B a koja je u primjeni od studenog 2020.

U slučaju da pojedine poslovnice prijevoznika zatraže od učenika potvrdu da u Školi pohađaju nastavu po modelu „B“, Škola će učenicima izdati traženu potvrdu .

U privitku je i Cjenik svih vrsta karata i svih relacija prijevoznika Autotrans-Arriva d.o.o. u istarskoj županiji.

 [više]

prijevoz učenika

Autor: Jasna Legović, 5. 11. 2020. 08:13

Informacija za učenike i njihove roditelje za mogućnost korištenja za mjesec studeni  nove vrste mjesečne karte „B“ MODEL -  Taj model mogu kupiti učenici škola koje imaju kombinirani oblik nastave tzv.  „B“ model  a izrađen je na bazi radnih dana u u mjesecima siječanj/lipanj kada je zbog odmora učenika manji broj nastavnih dana.

 [više]

Prijevoz učenika Vijest ima dokument u privitku

Autor: Josip Klarić, 28. 10. 2020. 12:20

Informacija za učenike i njihove roditelje za mogućnost korištenja, osim mjesečne karte kod prijevoza učenika kuća – škola, i mogućnost  dnevne karte.

Prijevoznik  Arriva d.d ,služba komercijale,  proslijedila je uputu za korištenje dnevne karte:

Prema Odluci Vlade RH sufinancira se mjesečna vozna karta a ukoliko učenik pohađa manje dana nastave a zbroj dnevnih karata je povoljniji od mjesečne karte, onda se obračunava zbroj dnevnih karata. Za izračun putem dnevnih karata, škole izdaju potvrdu prije početka mjeseca s točnim datumima korištenja prijevoza za tekući mjesec.

 

Znači, prilikom kupnje/nadoplate mjesečne karte prije 01. datuma u mjesecu učenik ili roditelj treba dostaviti traženu potvrdu na prodajno mjesto.

U školi  će učenici dobiti obrazac koji moraju popuniti s određenim osobnim podacima i točnim datumima pohađanja nastave u školi. Na temelju tih podataka bit će im izdana Potvrda za prijevoznika.Obrazac je također u privitku ove obavijesti (kliknite na više i u dnu stranice se nalazi, kao priloženi dokument, privitak) pa ga se može isprintati i ispunjenog donijeti u referadu Škole.

Učenici ili roditelji učenika koji žele sljedeći mjesec koristiti prijevoz putem dnevnih karata, do kraja tjedna neka dođu u Referadu  škole.

Adm.ref. Jasna Legović

 [više]

 Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Oglasna ploča
Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč / Prvomajska 6, HR-52440 Poreč / www.ss-astifanica-porec.skole.hr / ured@ss-astifanica-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju