preskoči na sadržaj

Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč

ERASMUS + radionica „S Erasmusom je slađe“

TUŠ Antona Štifanića je oduvijek vrlo aktivna u provođenju Erasmus+ projekata. Trenutno ih provodi tri pod nazivom: Lost in Space, Smitten Kitchen- A Thyme to Eat, No Bounds in Learning.

Povodom Dana Erasmusa 15.-17-10.2020. učenici TUŠ Antona Štifanića sudjelovat će u školi na radionici „S Erasmusom je slađe“ gdje će pripremati slastice i tortu s obilježjima Erasmus projekata. Organizirat će se intervju s nastavnicima i učenicima koji su sudjelovali na Erasmus+ projektima, te kako su Erasmus+ projekti utjecali na njihov život i obrazovanje.

Priloženi dokumenti:
ERASMUSDAYS LOGO 2020 CMYK blue.jpg


ERASMUS + "Dan europskih jezika"

Diljem Europe mjesec rujan i listopad posvećeni su slavljenju važnosti poznavanja stranih jezika i provođenju međunarodnih projekata kao što je Erasmus+.

Aktiv stranih jezika TUŠ Antona Štifanića Poreč tradicionalno svake godine organizira radionice kako bi učenici javnosti prezentirali svoje poznavanje stranih jezika. Prethodnih je godina običaj bio izaći na ulice, susresti se s domaćima i gostima te na europskim jezicima, razmijeniti s njima prigodne rečenice, ali i predstaviti im istarske tradicionalne kolače koje su prethodno pripremili naši učenici s nastavnicom slastičarstva.

Ove godine, zbog epidemije koronavirusa, nismo bili u mogućnosti organizirati sličnu aktivnost te smo se s ulica našega grada i s hodnika školske zgrade, zbog poštivanja epidemioloških mjera, prebacili u online bespuća.

Tako su učenici svih razreda Škole pisali radove na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku kako bi prenijeli svoje dojmove o povratku u školske klupe. Međutim, bilo je tu i crteža, video i audio uradaka, a sve to sistematizirano je i uključeno u jedno digitalno izdanje – digitalnu knjigu izrađenu u aplikaciji Book creator pod nazivom „Povratak u školu“. Umijeće naših učenika u poznavanju stranih jezika  te njihove pozitivne dojmove na početku ove po mnogo čemu posebne školske godine, možete vidjeti tako da slijedite poveznicu u nastavku.

https://read.bookcreator.com/3GKjhXnbrEMpMGCYP8mEraBcCYG3/qsiBKa9PQZKKSRZdGoU8sw


Erasmus+ "Yes Europe"

Projekt nosi naziv "Yes Europe" iz programa Erasmus+, KA2 aktivnost, financiran sredstvima Europske Unije i Agencije za mobilnost Republike Hrvatske. Glavni cilj projekta je motivirati učenike na pohađanje škole i nastavak školovanja, ukazati na mogućnosti i načine zapošljavanja kod nas i u partnerskim državama, te smanjiti trend ranog napuštanja školovanja.

Link na projekt


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Oglasna ploča
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč / Prvomajska 6, HR-52440 Poreč / www.ss-astifanica-porec.skole.hr / ured@ss-astifanica-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju