Obilježavanje Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju 2019.
Autor: Silvana Vlačić, 14. 11. 2019.
U četvrtak 17. listopada 2019. u Domu obrtnika Poreč, obilježili smo Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 2019. (European Vocational Skills Week) radionicom pod nazivom „Želim učiti, želim raditi 2.“
U radionicama je sudjelovalo pedesetak učenika/ica osmih razreda dviju porečkih osnovnih škola – OŠ Finida i OŠ Poreč. U okviru radionice informirali smo učenike/ice o mogućnostima i obavezama u srednjem strukovnom obrazovanju tj. konkretno o mogućnostima koje nudi školovanje u Turističko-ugostiteljskoj školi Antona Štifanića Poreč. Osnovnoškolci su osim infromacija, na radionici dobili i priliku da praktično sudjeluju u pripremi smoothie-ja, bezalkoholnih koktela, finger food-a i slastica. Tim nastavnika/ica i učenika/ica koji su sudjelovali u pripremi i provedbi radionice sastojao se od Klaudije Tian-Pamić (nastavnice slastičarstva), Doris Radoslav (nastavnice posluživanja), Drage Hržice (nastavnika posluživanja), Željana Pelože (nastavnik kuharstva), Tatjane Gulić-Pisarević (predsjednice Školskog odbora), Dajane Bošnjak (koordinatorice), te učenika/ica 3. i 4. razreda THK usmjerenja, 1. i 2. razreda kuhara i 2. razreda slastičara/ki. Zahvaljujemo svima na doprinosu i podršci pri realizaciji ove radionice.
Dajana Bošnjak, prof.
Obilježavanje Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju 2019.
Autor: Silvana Vlačić, 14. 11. 2019.
U četvrtak 17. listopada 2019. u Domu obrtnika Poreč, obilježili smo Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 2019. (European Vocational Skills Week) radionicom pod nazivom „Želim učiti, želim raditi 2.“
U radionicama je sudjelovalo pedesetak učenika/ica osmih razreda dviju porečkih osnovnih škola – OŠ Finida i OŠ Poreč. U okviru radionice informirali smo učenike/ice o mogućnostima i obavezama u srednjem strukovnom obrazovanju tj. konkretno o mogućnostima koje nudi školovanje u Turističko-ugostiteljskoj školi Antona Štifanića Poreč. Osnovnoškolci su osim infromacija, na radionici dobili i priliku da praktično sudjeluju u pripremi smoothie-ja, bezalkoholnih koktela, finger food-a i slastica. Tim nastavnika/ica i učenika/ica koji su sudjelovali u pripremi i provedbi radionice sastojao se od Klaudije Tian-Pamić (nastavnice slastičarstva), Doris Radoslav (nastavnice posluživanja), Drage Hržice (nastavnika posluživanja), Željana Pelože (nastavnik kuharstva), Tatjane Gulić-Pisarević (predsjednice Školskog odbora), Dajane Bošnjak (koordinatorice), te učenika/ica 3. i 4. razreda THK usmjerenja, 1. i 2. razreda kuhara i 2. razreda slastičara/ki. Zahvaljujemo svima na doprinosu i podršci pri realizaciji ove radionice.
Dajana Bošnjak, prof.
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Dnevni tisak |
> NCVVO |
> Postani student |
> E-Lektire |
> eTwinning |
> AEHT |
> HZZ |
> MUP Red button |