preskoči na sadržaj

Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč

 > NASLOVNICA
Vijesti

Marketinška priprema poljoprivredno prehrambenih proizvoda „tehnološka i marketinška priprema mesa istarskog goveda“

Autor: Silvana Vlačić, 4. 6. 2008.

U utorak, 3. lipnja 2008. upriličena je svečana dodjela certifikata polaznicima prvog tečaja za osposobljavanje kuhara za pripremu jela na bazi mesa istarskog goveda. Svečanost je održana u Strukovnoj školi Eugena Kumičića u Rovinju. Tečaj je organizirala Agencija za ruralni razvoj Istarske županije u suradnji s Turističko-ugostiteljskom školom Antona Štifanića Poreč, Strukovnom školom Eugena Kumičića Rovinj i Hrvatskim kuharskim savezom zahvaljujući sufinanciranju Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvitka Republike Hrvatske u okviru projekta trajne zaštite istarskog goveda gospodarskim iskorištavanjem u sustavu ruralnog razvitka Istre.
Nositelji edukacije bili su stručni učitelji kuharstva iz dviju škola Stanislav Poropat i Josip Kuhar. Dvanaestoro polaznika tečaja tijekom svečanosti predstavilo je organizaciju iz koje dolaze, iznijelo je razloge pristupanja programu edukacije, te prezentiralo znanje i vještine usvojene tijekom tečaja pripremanjem po jednog jela na bazi mesa istarskog goveda. S ponosom smo pratili usavršavanje četvorice kuhara, bivših učenika naše škole: Gorana Erika, Elvisa Valente, Alena Ivančića i Kristijana Grubišića.
                                                                              




VIJESTI

Marketinška priprema poljoprivredno prehrambenih proizvoda „tehnološka i marketinška priprema mesa istarskog goveda“

Autor: Silvana Vlačić, 4. 6. 2008.

U utorak, 3. lipnja 2008. upriličena je svečana dodjela certifikata polaznicima prvog tečaja za osposobljavanje kuhara za pripremu jela na bazi mesa istarskog goveda. Svečanost je održana u Strukovnoj školi Eugena Kumičića u Rovinju. Tečaj je organizirala Agencija za ruralni razvoj Istarske županije u suradnji s Turističko-ugostiteljskom školom Antona Štifanića Poreč, Strukovnom školom Eugena Kumičića Rovinj i Hrvatskim kuharskim savezom zahvaljujući sufinanciranju Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvitka Republike Hrvatske u okviru projekta trajne zaštite istarskog goveda gospodarskim iskorištavanjem u sustavu ruralnog razvitka Istre.
Nositelji edukacije bili su stručni učitelji kuharstva iz dviju škola Stanislav Poropat i Josip Kuhar. Dvanaestoro polaznika tečaja tijekom svečanosti predstavilo je organizaciju iz koje dolaze, iznijelo je razloge pristupanja programu edukacije, te prezentiralo znanje i vještine usvojene tijekom tečaja pripremanjem po jednog jela na bazi mesa istarskog goveda. S ponosom smo pratili usavršavanje četvorice kuhara, bivših učenika naše škole: Gorana Erika, Elvisa Valente, Alena Ivančića i Kristijana Grubišića.
                                                                              




Tražilica
Oglasna ploča
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč / Prvomajska 6, HR-52440 Poreč / www.ss-astifanica-porec.skole.hr / ured@ss-astifanica-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju