preskoči na sadržaj

Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč

 > NASLOVNICA
Vijesti

"KEY - Q", Cividale del Friuli, Italija

Autor: Milena Cvitan, 17. 4. 2013.

Profesori i učenici naše škole imali su prilike sudjelovati u edukacijskoj radionici u sklopu projekta "KEY - Q - ključ za kvalitetu u razvoju i valorizaciji poljoprivrednio - prehrambenih resursa jadranskog prostora" održanog od 07. - 11.04.2013. u Ugostiteljskoj školi Civiform koja se nalazi u mjestu Cividale del Friuli, Italija.

KEY - Q je talijansko - hrvatsko - bosanskohercegovački partnerski projekt u sklopu programa IPA - Adriatic, a vodeći je partner u ovome projektu Agencija za ruralni razvoj Istra - AZRRI.
Susret je okupio 50 - ak učenika i profesora ugostiteljskih škola, a iz naše su škole na ovome projektu sudjelovali profesori Stanislav Poropat i Biserka Udovičić sa sljedećim učenicima: Paola Arman (III kuhara) i Andrejom Rojac (II slastičara).
Učenici su sudjelovali u radionici izrade talijanske tjestenine te pripreme izvorne talijanske pizze. Također su imali prilike sudjelovati na radionicama flambiranja te izrade skulptura od voća i povrća.
Profesori su pak imali zasebnu radionicu pripreme regionalnih jela iz Furlanije, Istre i Hercegovine.
Nadamo se kako će ovakvih projekata biti čim više kako bi učenici, ali i profesori, imali prilike naučiti se novim vještinama u pripremanju jela.

         




VIJESTI

"KEY - Q", Cividale del Friuli, Italija

Autor: Milena Cvitan, 17. 4. 2013.

Profesori i učenici naše škole imali su prilike sudjelovati u edukacijskoj radionici u sklopu projekta "KEY - Q - ključ za kvalitetu u razvoju i valorizaciji poljoprivrednio - prehrambenih resursa jadranskog prostora" održanog od 07. - 11.04.2013. u Ugostiteljskoj školi Civiform koja se nalazi u mjestu Cividale del Friuli, Italija.

KEY - Q je talijansko - hrvatsko - bosanskohercegovački partnerski projekt u sklopu programa IPA - Adriatic, a vodeći je partner u ovome projektu Agencija za ruralni razvoj Istra - AZRRI.
Susret je okupio 50 - ak učenika i profesora ugostiteljskih škola, a iz naše su škole na ovome projektu sudjelovali profesori Stanislav Poropat i Biserka Udovičić sa sljedećim učenicima: Paola Arman (III kuhara) i Andrejom Rojac (II slastičara).
Učenici su sudjelovali u radionici izrade talijanske tjestenine te pripreme izvorne talijanske pizze. Također su imali prilike sudjelovati na radionicama flambiranja te izrade skulptura od voća i povrća.
Profesori su pak imali zasebnu radionicu pripreme regionalnih jela iz Furlanije, Istre i Hercegovine.
Nadamo se kako će ovakvih projekata biti čim više kako bi učenici, ali i profesori, imali prilike naučiti se novim vještinama u pripremanju jela.

         




Tražilica
Oglasna ploča
Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč / Prvomajska 6, HR-52440 Poreč / www.ss-astifanica-porec.skole.hr / ured@ss-astifanica-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju