"KEY - Q", Cividale del Friuli, Italija
Autor: Milena Cvitan, 17. 4. 2013.
Profesori i učenici naše škole imali su prilike sudjelovati u edukacijskoj radionici u sklopu projekta "KEY - Q - ključ za kvalitetu u razvoju i valorizaciji poljoprivrednio - prehrambenih resursa jadranskog prostora" održanog od 07. - 11.04.2013. u Ugostiteljskoj školi Civiform koja se nalazi u mjestu Cividale del Friuli, Italija.
KEY - Q je talijansko - hrvatsko - bosanskohercegovački partnerski projekt u sklopu programa IPA - Adriatic, a vodeći je partner u ovome projektu Agencija za ruralni razvoj Istra - AZRRI.
Susret je okupio 50 - ak učenika i profesora ugostiteljskih škola, a iz naše su škole na ovome projektu sudjelovali profesori Stanislav Poropat i Biserka Udovičić sa sljedećim učenicima: Paola Arman (III kuhara) i Andrejom Rojac (II slastičara).
Učenici su sudjelovali u radionici izrade talijanske tjestenine te pripreme izvorne talijanske pizze. Također su imali prilike sudjelovati na radionicama flambiranja te izrade skulptura od voća i povrća.
Profesori su pak imali zasebnu radionicu pripreme regionalnih jela iz Furlanije, Istre i Hercegovine.
Nadamo se kako će ovakvih projekata biti čim više kako bi učenici, ali i profesori, imali prilike naučiti se novim vještinama u pripremanju jela.
"KEY - Q", Cividale del Friuli, Italija
Autor: Milena Cvitan, 17. 4. 2013.
Profesori i učenici naše škole imali su prilike sudjelovati u edukacijskoj radionici u sklopu projekta "KEY - Q - ključ za kvalitetu u razvoju i valorizaciji poljoprivrednio - prehrambenih resursa jadranskog prostora" održanog od 07. - 11.04.2013. u Ugostiteljskoj školi Civiform koja se nalazi u mjestu Cividale del Friuli, Italija.
KEY - Q je talijansko - hrvatsko - bosanskohercegovački partnerski projekt u sklopu programa IPA - Adriatic, a vodeći je partner u ovome projektu Agencija za ruralni razvoj Istra - AZRRI.
Susret je okupio 50 - ak učenika i profesora ugostiteljskih škola, a iz naše su škole na ovome projektu sudjelovali profesori Stanislav Poropat i Biserka Udovičić sa sljedećim učenicima: Paola Arman (III kuhara) i Andrejom Rojac (II slastičara).
Učenici su sudjelovali u radionici izrade talijanske tjestenine te pripreme izvorne talijanske pizze. Također su imali prilike sudjelovati na radionicama flambiranja te izrade skulptura od voća i povrća.
Profesori su pak imali zasebnu radionicu pripreme regionalnih jela iz Furlanije, Istre i Hercegovine.
Nadamo se kako će ovakvih projekata biti čim više kako bi učenici, ali i profesori, imali prilike naučiti se novim vještinama u pripremanju jela.
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Dnevni tisak |
> NCVVO |
> Postani student |
> E-Lektire |
> eTwinning |
> AEHT |
> HZZ |
> MUP Red button |