2. motivacijska radionica
Autor: Milena Cvitan, 21. 6. 2013.
12. lipnja 2013. godine u prostorijama Obrtničkog doma u Poreču održana je 2. motivacijska radionica u sklopu projekta „Sutra radim – praksom do uspjeha".
12. lipnja 2013. godine u prostorijama Obrtničkog doma u Poreču održana je 2. motivacijska radionica u sklopu projekta „Sutra radim – praksom do uspjeha“ financiranog iz Operativnog programa IPA Komponente IV - Razvoj ljudskih potencijala, odnosno Grant Sheme Modernizacija školskog kurikuluma u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada / gospodarstva.
Radionica se sastojala od dva dijela. Na prvoj radionici pod nazivom „Upravljanje karijerom“ sudjelovalo je 50-ak učenika iz strukovnih škola Poreča, Opatije i Buja. Radionicu je vodila iskusna voditeljica odjela za razvoj ljudskih potencijala. Sudionici su imali prilike upoznati se s raznim aspektima u planiranju karijere: procjeni vještina samoprezentacije i govorenja pred grupom, potrebi planiranja karijere, identifikacije ključnih kompetencija i poslovnog funkcioniranja za pojedine profesionale karijere te o potrebi razvijanja svijesti o odgovornosti i incijativi pojedinca za izbor i utjecaj na karijeru. U pauzi između radionica sudionici su imali prilike uživati u zakusci.
Drugi je dio radionice vodio poznati sommelier Sandi Paris, član Hrvatskog somelierskog kluba. Predstavio je tajne zanata somelierstva u svrhu profesionalne orijentacije i motivacije učenika u strukovnom sektoru. Govorio je o zanimanju, brizi o piću i somelierskom priboru, posluživanju vina te o terminologiji pri degustaciji vina.
2. motivacijska radionica
Autor: Milena Cvitan, 21. 6. 2013.
12. lipnja 2013. godine u prostorijama Obrtničkog doma u Poreču održana je 2. motivacijska radionica u sklopu projekta „Sutra radim – praksom do uspjeha".
12. lipnja 2013. godine u prostorijama Obrtničkog doma u Poreču održana je 2. motivacijska radionica u sklopu projekta „Sutra radim – praksom do uspjeha“ financiranog iz Operativnog programa IPA Komponente IV - Razvoj ljudskih potencijala, odnosno Grant Sheme Modernizacija školskog kurikuluma u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada / gospodarstva.
Radionica se sastojala od dva dijela. Na prvoj radionici pod nazivom „Upravljanje karijerom“ sudjelovalo je 50-ak učenika iz strukovnih škola Poreča, Opatije i Buja. Radionicu je vodila iskusna voditeljica odjela za razvoj ljudskih potencijala. Sudionici su imali prilike upoznati se s raznim aspektima u planiranju karijere: procjeni vještina samoprezentacije i govorenja pred grupom, potrebi planiranja karijere, identifikacije ključnih kompetencija i poslovnog funkcioniranja za pojedine profesionale karijere te o potrebi razvijanja svijesti o odgovornosti i incijativi pojedinca za izbor i utjecaj na karijeru. U pauzi između radionica sudionici su imali prilike uživati u zakusci.
Drugi je dio radionice vodio poznati sommelier Sandi Paris, član Hrvatskog somelierskog kluba. Predstavio je tajne zanata somelierstva u svrhu profesionalne orijentacije i motivacije učenika u strukovnom sektoru. Govorio je o zanimanju, brizi o piću i somelierskom priboru, posluživanju vina te o terminologiji pri degustaciji vina.
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Dnevni tisak |
> NCVVO |
> Postani student |
> E-Lektire |
> eTwinning |
> AEHT |
> HZZ |
> MUP Red button |